Focus electoral 2015 (7 i 8)

Reprenem l’activitat del Taller de Política donant continuïtat a la sèrie “Focus Electoral 2015”. Ho fem amb dos monogràfics: el nº 7 dedicat a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre;  i el nº 8, a les eleccions generals espanyoles.  Hi trobareu una recopilació de les enquestes publicades i una selecció d’anàlisis electorals i de comentaris polítics. Pensem actualizar el monogràfic sobre les eleccions catalanes dies abans del 27-S.

El Focus Electoral 2015 nº7 està dedicat monogràficament a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre.   La informació   recopilada s’organitza en tres blocs: el primer recull les enquestes publicades durant els mesos de juliol i agost (veure també la pàgina de la viquipèdia dedicada als sondeigs del 27-S); el  segon, aplega comentaris sobre aquestes enquestes, especialment sobre el baròmetre de juny  del CEO i les enquestes de Gesop  i  Metroscopia;  i el tercer bloc  reuneix una selecció d’anàlisis i comentaris sobre  el caràcter de les eleccions, la novetat de les candidatures d’agregació, la competència electoral i els escenaris postelectorals.

Per la seva part,el Focus Electoral 2015 nº 8 està dedicat monogràficament a les pròximes eleccions legislatives espanyoles que seran convocades molt probablement el desembre d’enguany. La informació que hem recopilat està organitzada en tres blocs: el primer recull les enquestes publicades durant els mesos de juliol i agost; el  segon, aplega comentaris sobre aquestes enquestes, especialment sobre el baròmetre de juliol del CIS i la sèrie de Metroscopia;  i el tercer bloc,  reuneix una selecció d’anàlisis i comentaris sobre les tendències electorals i els escenaris de futur.

Esperem que siguin del vostre interès.

Focus electoral 7

Focus electoral 8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada