Focus electoral 2015

Arran de la realització d’un Taller dedicat a les perspectives electorals del 2015, en el que van intervenir Oriol Bartomeus i Juan Rodríguez Teruel, disposem d’una sèrie de materials que poden resultar d’interés per entendre les dinàmiques polítiques en marxa.

Es tracta d’un dossier preparatori amb una selecció d’articles sobre les futures eleccions generals a Espanya i sobre les eleccions al Parlament de Catalunya, acompanyat de dos quadres recopilatoris de les enquestes publicades sobre les eleccions catalanes i espanyoles  des de l’octubre de 2014 fins a gener de 2015.

Al dossier s’han d’afegir les presentacions de les intervencions de l’Oriol Bartomeu sobre Catalunya (encara no disponible) i d’en Joan Rodríguez sobre Espanya, així com la de l’Edgar Rovira sobre el context europeu (i que una inoportuna grip li va impedir d’exposar).

A més disposem d’una crònica fidedigna de Xavier Peytibi sobre el desenvolupament del Taller.

A la vista de l’èxit d’assistència i participació i de la sensació que tot just encetàvem el tema i el debat, hem decidit mantenir obert un canal d’informació i debat sobre  els processos electorals a la pàgina web del Taller de Política, denominat Focus Electoral 2015 en el que procurarem donar notícia de les enquestes sobre les successives eleccions d’àmbit local, autonòmic i general que es vagin publicant i facilitar una selecció dels comentaris experts que considerem més interessants i rellevants.

Per començar us oferim un  dossier sobre les  enquestes més recents relatives a les eleccions generals:  el baròmetre del CIS de gener de 2015 i el clima d’opinió de Metroscopia, l’enquesta de NC Report i la de MyWord de  de febrer de 2015.

PRESENTACIÓ DE JOAN RODRÍGUEZ TERUEL

DOSSIER FOCUS ELECTORAL 2015. NÚM. 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.