Taller d’idees sobre les eleccions europees

El proper 10 de juny us proposem un Taller d’Idees sobre les eleccions europees, amb la participació d’Albert Aixalà, Eduard Güell i Dídac Gutiérrez-Peris. El debat el farem a la llibreria Alibri (Balmes, 26) a les 18’30.

Us adjuntem també un dossier sobre les europees 2014 amb una vintena d’articles publicats sobre els resultats de les eleccions al conjunt de la Unió Europea, a Espanya i a Catalunya, on podreu trobar-hi anàlisis i reflexions de Jean Pisani-Ferry, José Ignacio Torreblanca, Timothy Garton Ash, Jean-Marie Colombani, Rafael Jorba, Lluís Bassets, Enric Juliana, Andrés Ortega, Edgard Rovira, Albert Aixalà, Toni Rodón, Oriol Bartomeus, Sebastián Lavezzolo, Marta Romero, Juan Jesús Mora y Jorge San Miguel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.